Mijn naam is Karin, en woon samen met mijn man Alexander en mijn twee kinderen, een tweeling van 15 jaar, Finn en Sophie in Hendrik Ido Ambacht. Als gezin gaan wij er altijd graag op uit, een dagje naar een leuke stad of een heerlijke vakantie naar een onbekende bestemming.

In 2013 werd ik vrij onverwacht werkeloos en ben toen gaan nadenken wat ik nu wilde gaan doen. Mijn kinderen waren toen 4 jaar en gingen net naar school. Ik vond het altijd super leuk om de kinderen als ze jarig waren iets origineels te laten trakteren en niet het standaard doosje rozijntjes, zakje chips etc. Dus bedacht ik altijd iets unieks wat ze mochten uitdelen. Hier kreeg ik altijd super positieve reacties op.

Omdat ik andere kinderen dit ook gunde bedacht ik dat het misschien wel super leuk zou zijn om een webshop te beginnen met kant en klare kindertraktaties en zo is mijn webshop ontstaan.  Ik ben heel klein begonnen en ben mijn webshop steeds meer gaan uitbreiden. Dit resulteert nu in ruim 250 verschillende kant en klare kindertraktatie maar ook hebben wij een groot assortiment aan gezonde traktaties omdat hier ook steeds meer vraag naar is op scholen. Sinds een jaar zijn ook de juffen en meester traktaties een groot succes geworden. Ik had nooit durven dromen dat dit zo’n succes zou worden en ik vind het super leuk dat veel kinderen nu met een kant en klare traktatie van Trakteren is Leuk een leuk feestje vieren op het kinderdagverblijf, de opvang, op de peuterspeelzaal, op school of bij de sportvereniging. We leveren onze traktaties nu door heel Nederland maar ook leveringen naar België zijn geen uitzondering.

We hebben heel veel thema’s  voor jong tot oud! Maar ook is het mogelijk om een thema door te geven wat niet in de webshop staat. Dan denk ik graag mee voor een leuke traktatie. Op deze manier heb ik al vele traktaties toegevoegd aan mijn webshop.

Wij verzenden over het algemeen binnen 2 dagen, meestal lukt dit maar als er bijvoorbeeld een weekend tussen zit of als er veel bestellingen tegelijk binnen komen kan het iets langer duren. Het gebeurd  ook vrij regelmatig dat wij vragen krijgen voor een lastminute bestelling. Negen van de tien keer kunnen wij dit dan ook nog realiseren. Dus app, mail of bel gerust als je een traktatie met spoed nodig hebt.

Dus heb je geen zin, tijd of inspiratie om een leuke traktatie te maken? Wij doen het met heel veel plezier!

Wij zijn bereikbaar van 09:00 uur tot 22:00 uur op telefoonnummer 06-37566923 of via email trakterenisleuk@gmail.com

Wij reageren binnen 4 uur. Soms belanden de mails in uw spam box. 

Karin de Bruijn

Trakteren is Leuk

© 2014 - 2024 Trakteren is LEUK !! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel