Beste webshopbezoeker

HELP! Je zoon of dochter is binnenkort jarig en de inspiratie ontbreekt om iets orgineels te verzinnen en je hebt eigenlijk ook geen tijd om iets leuks in elkaar te zetten. Geen probleem wij kunnen je helpen.

Met veel plezier maken wij kant en klare traktaties in diverse thema's. Alle traktaties worden compleet in elkaar gezet geleverd en zijn inclusief bijpassend en gepersonaliseerd kaartje. Ook is er een doosje snoepjes naar keuze inbegrepen. Extra doosjes snoep kunnen naar wens bijbesteld worden. Het enige wat je nog hoeft te doen is de traktaties nog op een dienblad te zetten of in een leuke mand te stoppen. Wat zal je zoon of dochter stralen bij het uitdelen van de traktaties.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een thema te kiezen, wij gaan dan in overleg met jou kijken of wij een leuke traktatie kunnen samenstellen.

Naast verjaardagtraktaties kun je ook bij ons terecht voor bruiloft, geboorte traktaties en traktaties voor tijdens de feestdagen.

Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je ze minimaal 1 week voor de traktatiedatum besteld, zodat wij de tijd hebben om een goed en mooi product af te leveren. Lukt dit niet neem dan telefonisch of per mail contact op om de mogelijkheden te bespreken, want alles is bespreekbaar.

Wij zijn bereikbaar van 09:00 uur tot 22:00 uur op telefoonnummer 06-37566923 of via email info@trakterenisleuk.nl

Wij kijken ernaar uit om al jullie bestellingen te gaan maken!

TRAKTERENISLEUK

© 2014 - 2021 Trakteren is LEUK !! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel