ALGEMENE VOORWAARDEN

Op alle bestellingen bij Trakteren is leuk gelden onze Algemene Voorwaarden.
Klanten die bij Trakteren is leuk bestellen verklaren zich tevens akkoord met deze voorwaarden.

Algemeen
Op alle overeenkomsten met Trakteren is leuk zijn deze voorwaarden van toepassing.
Het plaatsen van een bestelling houdt in dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Prijzen
De door Trakteren is leuk gehanteerde prijzen zijn in euro’s en inclusief btw en exclusief verzendkosten.

Bestelling
Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een bevestiging waarin het totaalbedrag van de bestelling en de verzendkosten vermeld staan.

Betaling
Betalingen worden gedaan middels een IDeal of Bancontact. Wanneer u de bestelling wilt afhalen dan is het ook mogelijk om contant te betalen.

Levering
Trakterenisleuk draagt zorg voor een snelle en goede levering van de bestelde artikelen binnen een redelijke termijn.

Levertermijnen:
Wij versturen de traktaties altijd ruim voor de opgegeven traktatie datum. Heb je last minuten een traktatie nodig, dan lukt het ons meestal om binnen 2 dagen te versturen. Graag even overleggen 0637566923.

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor vertraging in de levering als gevolg van een foutief of onvolledig ingevuld klantadres.  Het correct ingeven van het adres  is de verantwoordelijkheid van de klant zelf.

Verzending
De klant zal via e-mail geïnformeerd als de bestelling verzonden is. Indien Trakteren is leuk onverhoopt niet in staat is om de bestelling uit te voeren zal u via email zo spoedig mogelijk op de hoogte worden gebracht.

Trakteren is leuk is niet aansprakelijk voor het zoekraken van poststukken of schade aan bestelde artikelen tijdens of na verzending.

Ophalen bestelling
Op verzoek kan een bestelling worden afgehaald, via de mail, whatsapp of telefonisch zullen wij een afspraak maken om dit te regelen.

De verzendkosten
pakketpost binnen Nederland tot 10kg via Postnl € 7,65

pakketpost naar België tot 10 kg € 13,00

Brievenbus pakketten rekenen onze website automatisch naar Landelijk tarief

Retourneren
Dit is helaas niet mogelijk omdat het handgemaakte traktaties zijn waarop vaak ook namen van de jarige op gedrukt staan en wij deze dus niet meer opnieuw kunnen gebruiken.

Artikelen
Alle artikelen die Trakteren is leuk aanbiedt zijn in uitstekende staat. U bent wel zelf verantwoordelijk voor de keuze welke snoepjes u kiest voor bepaalde leeftijden. Alle snoepjes zijn voorverpakt door de fabrikant.

Openhouden van traktaties
Indien gewenst kunnen de traktatie open gelaten worden, waardoor de klant zelf iets wilt toevoegen. trakterenisleuk is niet verantwoordelijk voor de zelf gekozen inhoud hiervan.

Kwaliteit
De kant en klare traktaties worden met de hand gemaakt en kunnen mogelijk iets van elkaar afwijken.

Privacy
Trakteren is leuk gebruikt uw persoonlijke gegevens om een klantenbestand samen te stellen. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt en zullen vertrouwelijk behandeld worden.

Trakteren is leuk heeft graag tevreden klanten, mocht er toch een klacht zijn, laat ons dit dan weten. Wij zullen onze uiterste best doen om samen naar een oplossing te zoeken.

Voor klanten buiten Nederland en België

Wij leveren uitsluitend aan adressen in Nederland en België. Woont u buiten dit gebied, dan kunt u ten alle tijden even contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

© 2014 - 2024 Trakteren is LEUK !! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel