Trakteren op school

Trakteren op school. De ene ouder is al weken van tevoren bezig met de voorbereiding van een originele traktatie, terwijl de ander last minute nog naar de winkel moet rennen vanwege gebrek aan tijd of inspiratie. Wij begrijpen het als de beste dat je als ouder niet altijd zin of tijd kan maken om een traktatie in elkaar te zetten. Trakteren hoeft alleen geen klus te zijn! Wij kunnen je helpen het trakteren op school niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens leuk te maken

klik op onderstaande afbeelding en neem een kijkje in onze website.

Trakteren op school

 

   Trakteren op school

Verjaardag traktaties

 
Waarom trakteren op school?

Hoe leuk is het om als kind jarig te zijn? Misschien kan je het jezelf nog voor de geest halen: vaak leefde je al weken van tevoren toe naar de dag waarop je kaarsjes uit mocht blazen, cadeautjes kreeg van familie en een feestje mocht geven voor je beste vriendjes en vriendinnetjes. Trakteren op school is over de jaren ook een echte traditie geworden, en wij snappen dat wel: rondgaan met zakjes snoep of ander lekkers terwijl de klas voor je zingt, is natuurlijk ook gewoon heel leuk!

 

In onderstaande afbeelding en neem een kijkje in onze website.

Trakteren op school

Klusje voor ouders

Veel ouders denken echter anders over de traktatie-traditie. Dat is ook wel begrijpelijk. Niet iedere ouder heeft tijd om een originele traktatie in elkaar te zetten. Toch wil je als ouders wel gewoon dat je zoon of dochter lekker kan trakteren op school. En wanneer hij of zij een kinderfeestje geeft, is het toch ook super leuk naderhand nog wat mee te geven? Vergeet ook de juf of meester niet, ook hier hebben we leuke traktaties voor.

Wij geloven dat een traktatie niet super-de-luxe en uitgebreid hoeft te zijn. Kinderen zijn immers vaak al blij met een simpel zakje snoep of anders lekkers. Voor trakteren op school of tijdens het feestje, is de manier waarop er getrakteerd wordt echter bepalend! Een leuk ingepakte traktatie kan echt verschil maken.

 

Makkelijke en snelle traktaties

Wij nemen met liefde het klusje voor je uit handen. Trakteren op school is immers gewoon heel leuk, en moet dit ook blijven! Op onze website kan je kiezen uit verschillende thema’s voor je traktatie. Het enige wat je hoeft te doen is er eentje kiezen die bij jou zoon of dochter past. Wij vullen de verpakkingen met lekkers en een klein cadeautje behoort ook tot de mogelijkheden. Simpel, maar super effectief! De keuze is gigantisch: zo heb je altijd een originele traktatie voor als je kinderen gaan trakteren op school.

Binnen België én Nederland leveren wij snel. Zo hoef je ook niet te stressen als je last minute nog een traktatie voor school nodig hebt. Neem contact met ons op als je vragen hebt, of graag gebruik wil maken van onze originele traktaties

 

 

 

© 2014 - 2024 Trakteren is LEUK !! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel