Trakteren op school

Trakteren op school is soms best een klus. Met name voor ouders kan dit fenomeen de nodige stress opleveren. Wat bedenk je dit jaar? Heb je geen inspiratie of ben je niet op de hoogte van de laatste trends en rages op school? Dan bieden wij uitkomst. Bij Trakterenisleuk hebben we een uitgebreid assortiment kant en klare traktaties voor iedere leeftijdsklasse. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Een leuke folie ballon, popcorn in je favorite thema, een gevulde snoepzakje of Thema bekker kunnen al zorgen voor een succesverhaal. Wij ontzorgen je en helpen je om trakteren op school leuk te maken. Heb je weinig tijd om zelf creatief te zijn? Dan kun je bij ons traktaties bestellen met een levertijd van binnen één week.
klik op onderstaande afbeelding en neem een kijkje in onze website.

 

   

Verjaardag traktaties

 
Doe-het-zelf traktaties

Wil je zelf toch de handen uit de mouwen steken, maar kun je wel een beetje hulp gebruiken? Onze doe-het-zelf traktaties helpen je een stukje in de goede richting. In onze webshop vind je namelijk cupcake wikkels met toppers. Je bakt zelf de cupcake in vanille, chocolade of mokka smaakt en maakt het geheel af met een leuke wikkel in het thema van Batman, unicorn, Super Mario of lama. Ook verkopen we snoepzakjes met sluiters en grappige prints, waarmee je een leuk zakje kunt samenstellen om te trakteren op school.
In onderstaande afbeelding en neem een kijkje in onze website.

Contact opnemen

Heb je een vraag over onze kant en klare traktaties? Heb je aanvullende wensen of feedback hoe wij onze service kunnen verbeteren? Wij horen het graag! Wij zijn 24 uur per dag online bereikbaar. In onze colofon vind je ons e-mailadres en telefoonnummer. Online zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Bel je ons en krijg je geen antwoord? Laat dan een berichtje achter op Facebook, instagram, whatsapp of via de mail,  zodat we je zo snel mogelijk terug mailen of appen! We hopen je snel te verwelkomen als klant van Trakterenisleuk.nl!

 

 

© 2014 - 2022 Trakteren is LEUK !! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel